Jediná poisťovňa VšZP si dodnes nakúpila zdravotnú starostlivosť v našej ambulancii. Poprosím čítať s porozumením… klikni viacej.

Zmluvy všetkých zdravotných poisťovní sa aj s dohadovacím konaním končia 30.4.2024.

Nezmluvný vzťah so všetkými konsekvenciami poznajú poistenkyne Union, kde sme zmluvu ukončili k 1.4.2023. Myslím, že takých lekárov bude viacej pri súčasnom návrhu poisťovne pre ďalší rok. Bude podstatné sledovať koľko peňazí vyviezli svojmu Holandskému zakladateľovi….

Poisťovňa VšZP poslala veľmi dobrý návrh  pre fungovanie ambulancie od 1.4.2024, ktorý umožňuje prevádzku v súčasnom režime (bez zmeny v poplatkoch).

Poisťovňa Dôvera dodnes žiaden návrh neposlala.

Pri ukončení zmluvy s poisťovňou Union som dal verejný prísľub, že najbližšiu zmluvu s poisťovňou Dôvera podpíšem. Ak však nebude podobná ako s poisťovňou VšZP bude posledná podpísaná. Platná bude do 1.4.2025.

Vážené klienky našej ambulancie vysoko si zvážte do akej poisťovne prestupujete. To nie je o benefitíkoch a preplatení nezmluvného zubára, to je o Vašej zdravotnej starostlivosti. Zmeniť poisťovňu môžete aj hned, najneskôr 30.9.2024 s účinnosťou od 1.1.2025

27 mar 2024|