Zmluva s poisťovňou Union nebola predĺžená a platí nezmluvný vzťah.

Važené klienky poisťovne našej ambulancie.

Zmluva medzi našou ambulanciou a poisťovňou Union nebola predĺžená.

Postenkyne Unionu dostávali celý týždeň nepresné informácie, preto ich upresním.

  1. Poistný vzťah s VšZP a Dôverou pokračuje.
  2. Prepoistenie je možné kedykoľvek počas roka, maximálne do 30.9. kalendárneho roka s účinnosťou od 1.1. následujúceho roka.
  3. Zmluva nebola podpísaná pre revíznu činnosť, kde som požadoval vykonávanie lekárom s podobnou  atestáciou, s frekvekciou, podobnou ako je priemer v podobných ambulanciách, s ohlasením sa minimálne 5 týždňov vopred a náhradu ušlej mzdy podľa daňového priznania za predošlý rok. Nežiadal som navýšenie financií. Pri revíznej činnosti (ktorá nie je o kvalite zdravotnej starostlivosti) je ambulancia zatvorená, čo mi príjde nefér pre všetky klientky .

Ako ďalej?

  1. Klientky, ktoré chcú zostať pri svojej poisťovni, je treba zmeniť lekára. Pošlete odhlášku, my tam pošleme kartu
  2. Klientky, ktoré chcú zostať pri svojom lekárovi, je treba zmeniť poisťovňu, môžete aj ihneď nie v septembri 2023. O všetky tieto klientky sa postaráme, tak aby to nepocítili. Len je treba priniesť tlačivo potvrdzujúce zmenu poisťovne.
  3. Klientky, ktoré si predplatili nejaké služby a chcú ostať pri svojej poisťovni budú obslúžené, tak ako majú predplatené služby, alebo sa im váti alikvótna časť a nájdu si iného lekára.
  4. Klientky, ktoré chú mať benefity svojej posťovne, ale chcú chodiť ku mne, môžu, ale sú samoplatkyne podľa cenníka na webe.

Vzniknutá situácia nás mrzí a ospravedlňujeme sa za komplikácie.

2 apr 2023|